Fundatia Culturala “Georgeta si Mircea Cancicov”, Cenaclul “Avangarda XX”, Primaria si Consiliul Local Podu Turcului, organizeaza sâmbata, 7 mai, ora 11.00, la Hotelul “Decebal”, lansarea unui volum inedit “Ansamblul Folcloric Privighetorile Zeletinului. O viata daruita cântecului românesc”, semnat de Nicolae Popa, profesorul, mentorul si dirijorul celui mai longeviv ansamblu folcloric scolar din judetul Bacau. Cartea va fi prezentata publicului de Corneliu-Ioan Bucur, prof. Ion Fercu, prof. Daniel Nicolescu.

Cu aceeasi ocazie, va loc si un spectacol de cântece si dansuri, in care vedete vor fi “Privighetorile Zeletinului”, cu participarea extraordinara a indragitilor solisti Maria Tataru Bodea, Vasilica Tataru, pr. Marian Vatamanescu si Anton Achitei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ