Poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Buhoci au depistat la data de 26 iunie a.c. un tânăr de 20 de ani, din comuna Parincea, posesor al unei sentinţe penale pronunţată de Judecătoria Bacău, prin care s-a dispus măsura educativă a internării într-un centru de detenţie pentru o perioadă de un an, pentru săvârşirea infracţiunii de vătamare corporală.

Cel în cauză a fost condus şi depus la Penitenciarul pentru Minori şi Tineret Tichileşti.

Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare

Poliţiştii au depistat la data de 26 iunie a.c., un bărbat de 40 de ani din comuna Stănişeşti, care poseda mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Cel în cauză a fost condamnat la o pedeapsă de 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă şi a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ