Lucrătorii Postului de Poliție Balcani la data de 13.02.2016, ora 15,30, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat din localitate despre faptul că un alt bărbat din comuna Balcani,sat Balcani, jud.Bacău i-a tăiat ilegal un număr de 5 arbori de esenţă salcâm de pe proprietatea sa, situată în punctul Balcani Marginea, jud. Bacău.

În baza sesizării, lucrătorii Postului de poliţie Balcani împreună cu partea vătămată, s-au deplasat în punctul indicat, unde au găsit persoana bănuită, fiind identificate totodată şi 4 cioate de salcâm cu diameterele de 20 cm,16 cm,16 cm,12 cm precum şi o cioată de esenţă ulm cu diametrul de 15 cm.

Materialul lemnos rezultat în volum de 1,90 mc şi în valoare de 250 lei, a fost identificat în imediata apropiere, fiind predat persoanei vătămate.

PUBLICITATE

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvărşirii infracţiunii de tăiere ilegală de arbori, faptă prev. şi ped. de art. 107 din Legea nr. 46/2008, urmând ca după finalizarea cercetarilor, dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecatoria Moineşti, cu propuneri procedurale.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ