La data de 22 ianuarie a.c., în jurul orei 02.00, patrula de siguranță publică aflată în serviciu pe strada Mihai Viteazu din Bacău a procedat la urmărirea în trafic a unui autoturism al cărui conducător auto nu a oprit la semnalele polițiștilor.

Vehiculul în cauză a fost oprit pe strada Banca Națională, iar la volan polițiștii au identificat un tânăr de 23 de ani, din comuna Horgești.

De asemenea, au fost identificați cei trei pasageri din autoturism, cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, din comunele Horgești și Gioseni.

PUBLICITATE

Polițiștii au stabilit că pe bancheta din spate a autovehiculului se afla un acumulator auto, susceptibil a proveni din săvârșirea unui infracțiuni, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii celor patru la sediul unității de poliție.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că acumulatorul auto ar fi fost sustras de cei în cauză la aceeași dată de la un autoturism ce fusese parcat pe strada Milcov, din Bacău.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând a se stabili întraga activitate infracțională a bănuiților.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ