La data de 27 octombrie a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Podu Turcului, cu sprijinul reprezentanților Ocolului Silvic Zeletin, au desfășurat pe zona de competență teritorială o acțiune de prevenire și combatere a tăierii si sustragerii de material lemnos.

În cadrul acțiunii, pe raza comunei Motoșeni a fost depistat în flagrant un vasluian de 64 de ani, in timp ce tăia cu un topor arbori, pe care urma să-i transporte la domiciliu cu autoturismul personal.

Până la momentul depistării sale bărbatul tăiase 32 de arbori specia stejar, frasin și jugastru, cu diamentrele la cioată cuprinse intre 8 si 14 cm.

PUBLICITATE

Față de cel în cauză s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 2 000 de lei, conform Legii 171/2010.

Materialul lemnos rezultat in urma tăierii arborilor, în cantitate de 4,7 mc a fost ridicat în vederea confiscării și predate Ocolului Silvic Zeletin în vederea valorificării.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ