Polițiștii au depistat și reținut un bărbat de 39 de ani, din județul Buzău bănuit că prin violență ar fi deposedat un tânăr din Bacău de un telefon mobil și o sumă de bani.

La data de 7 martie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat un bărbat de 39 de ani, din județul Buzău, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că în noaptea de 27/28 februarie a.c., în jurul orei 03.00, împreună cu o altă persoană, bărbatul de 39 de ani ar fi deposedat prin violență un tânăr de 28 de ani, din Bacău, de un telefon mobil și suma de 35 de lei.

PUBLICITATE

Telefonul mobil a fost recuperate.

Față de bărbatul de 39 de ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ