La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Bacău au acționat pentru depistarea și prinderea unui tânăr de 26 de ani, din Bacău, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că, în 2014, cel în cauză, în timp ce se deplasa pe strada Mihai Viteazu din Bacău, ar fi acostat un tânăr de 20 de ani, pe care l-ar fi deposedat de un telefon mobil în valoare de 3 400 de lei.

Telefonul sustras a fost recuperat la câteva zile de la comiterea faptei și restituit persoanei vătămate.

PUBLICITATE

Bănuitul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore şi a fost prezantat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Unitatea de parchet a dispus față de bănuit măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 30 zile începând cu 19.01.2016, la expirarea ordonanţei de reţinere.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ