In ziua de 10.04 a.c., in jurul orei 08.30, pe timpul desfasurarii unei actiuni de ordine si siguranta publica in municipiul Bacau, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bacau, a surprins un barbat in timp ce folosea petarde.

Jandarmii au identificat pe R.M. de 48 de ani, domiciliat in municipiul Bacau, care mai avea asupra sa doua cutii de petarde calasa I si douazeci de petarde neambalate.

Drept urmare, acestuia i-au fost intocmite acte de constatare sub aspectul incalcarii prevederilor din Legea 126/1995 privind regimul materiilor explosive ( orice operatiune cu articole pirotehnice, efectuata fara drept…).

PUBLICITATE

Actele, persoana respectiva si petardele gasite asupra sa au fost predate lucratorilor din cadrul Serviciului A.E.S.P. al I.P.J. Bacau, pentru continuarea verificarilor in acest caz.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ