Cunoscuta companie germană KIK a făcut primul pas în Bacău, deschizând joi, 17 octombrie, cel de-al 28-lea magazin din România.

 

Amplasat în zona complexului comercial din strada Narciselor nr. 17 A, obiectivul aduce consumatorului băcăuan, în principal, articole vestimentare destinate întregii familii – femei, bărbaţi şi copii, la modă şi de cea mai bună calitate, evident, la preţuri atractive.

„Ne bucurăm că avem ocazia să deschidem cel de-al 28-lea magazin aici, într-un centru comercial nou, modern, atractiv, astfel încât să ne putem prezenta și noi cât mai bine sortimentația și să-i convingem pe băcăuani că suntem o opțiune validă și competitivă pe piață”, a declarat Raluca Hartmann, director general KIK România, prezentă la inaugurarea magazinului.

La unitatea din Bacău, copiii pot găsi nu doar hăinuțe, ci și o ofertă generoasă de jucării. „Magazinul va fi deschis în fiecare zi a săptămânii, de luni până duminică, de la ora 9.00 până la ora 21,00. În primele două zile, avem o oferte speciale, pentru a da ocazia tuturor să ne cunoască și să ne descopere. Prețurile noastre sunt mai mult decât accesibile. De altfel, politica noastră este că orice client trebuie să poată să se îmbrace într-o ținută completă cu 150 de lei”, a mai spus Raluca Hartman.

Oferta mai cuprinde și numeroase produse pentru locuinţa oricărui băcăuan – pornind de la bucătărie, continuând cu dormitorul, ajungând până pe balcon şi chiar în grădină, inclusiv articole atractive de birou şi de bricolaj.

Compania KIK a luat ființă în 1994, la Düsseldorf Gerresheim, unde fondatorul Stefan Heinig a deschis primul magazin. În prezent, KiK este una dintre primele zece firme din sectorul comerţului cu amănuntul din Germania, dispunând de peste 3.400 de filiale în toată Europa.PUBLICITATE