Joi, 7 ianuarie 2016, vor avea loc noi extrageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Prima sesiune a tragerilor loto din acest an, organizate de Compania Nationala „Loteria Româna”, vine cu o suplimentare cu 500.000 lei a fondului de câstiguri al categoriei I la Loto 6/49.

Asta dupa ce la tragerile duble de Anul Nou, s-au inregistrat mai multe câstiguri importante la aproape toate jocurile, dintre care doua de 16 milioane de lei fiecare la 6 din 49 (ambele bilete norocoase fiind jucate la o agentie din Gaesti).

Pentru tragerea de pe 7 ianuarie, prima din acest an, organizatorul a anuntat si un report de peste 1,1 milioane euro la categoria I a jocului Joker, in timp ce la Noroc Plus, reportul primei categorii este peste 61.000 lei. Si Loto 5/40 se va prezenta la prima extragere din 2016, cu un report la categoria I de peste 160.000 lei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ