Inca un accident la intersectia strazilor Venus si Bucium

La intersectia strazilor Bucium cu Venus, in cartierul Nord, tamponarile si accidentele se tin lant.

Dupa cum va relatam intr-o editie precedenta, vizibilitatea in acea intersectie aparent mica, dar cu un trafic intens le da serioase batai de cap soferilor.

Drept dovada, in ultimele zile, de la publicarea stirii, mai multe incidente au avut loc: masini lovite, un biciclist accidentat. Viceprimarul Constantin Scripat a promis inca de data trecuta ca va lua primele masuri. Si asa a facut.

PUBLICITATE

„Am dispus montarea a doua limitatoare de viteza, pentru ca sunt doua treceri de pietoni pe Venus si asa se va reduce viteza. Totodata, vom face o presemnalizare cu semne rutiere pentru o mai buna atentionare. Acelasi lucru se va intâmpla si la urmatoarea intersectie cu aceleasi probleme, intre Primaverii si Bucium”, a declarat viceprimarul Constantin Scripat.

Viceprimarul sustine ca nu se vor monta oglinzi acolo pentru ca, din experienta ultimilor ani, acestea nu scapa de mâinile vandalilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

12 COMENTARII

 1. Ca in orice intersectie mica, dupa ce ca vizibilitatea e redusa oricum, mai totdeauna sunt si masini parcate chiar in vecinatatea imediata a intersectiei, trebuie sa ghicesti sau sa inaintezi pana in mijlocul intersectiei ca sa vezi daca vine vreo masina din stanga cand iesi de pe Venus pe Bucium… Niciodata n-am vazut ca Politia sa ia vreo masura.

 2. Intersectia e cu probleme de 25 de ani, trecerile de pietoni de pe venus se opresc in gardul caselor, sunt asa de bine puse incat nu intelegi ce si cum vrea pietonul sa faca, oglinzi nu se pot pune pt ca le sparg minoritarii, dar partea buna e ca pe viitor vor aparea blocuri in locul caselor care vor ajuta soferii sa se izbeasca mai usor

 3. O problema majora acolo este lipsa vizibilitatii care nu este rezolvata. Cele doua case (de pe str.Buciumului) din intersectie au gardurile ce inghid si obstructioneaza la maxim campul de vizibilitate. Montarea unor limitatoare doar pe strada Venus ar atrage atentia intr-un fel soferilor ca trebuie si CEDATA si acordata prioritatea soferilor ce circula pe strada Buciumului conform marcajelor existente.

  • Probabil ca dumneata ai parcursul pe Bucium si vrei sa intri cu viteza normala in intersectia asta, dar e bine sa incetineasca si soferii de pe Bucium pentru ca , dupa cum spui, e o probloema de vizibilittae si cei de pe Venus trebuie sa iasa incet-incet in intersectie, altfel n-au cum sa vada cand e liber pe Bucium.

 4. “Viceprimarul sustine ca nu se vor monta oglinzi acolo pentru ca, din experienta ultimilor ani, acestea nu scapa de mâinile vandalilor.”
  … Viceprimarul Constantin Scripat recunoaste astfel ca nu este capabil.
  Solutia 1. combaterea vandalismului. Politia comunitara ar trebui sa nu mai faca parada de forta in fata babelor cu 3 patrunjei si doua cepe …. ci sa combata vandalismul.
  Solutia 2 ….. Oglinzile ar putea fi din INOX pentru a nu putea fi vandalizate. Fiind din Inox nu se sparg …. dar ca sa gasesti o solutie itzi trebuie pe langa functzie ….si altceva ….
  daca e interesat domnul vice…poate sa ma contacteze

  😉
  Numai bine,

  ConstantinP

 5. Toti care vorbiti de indicatorul de “STOP”.. poate nu ati observat, sau nu va dati seama, problema nu e ca soferii de pe Venus n-ar observa ca acolo e “STOP” ci ca, neavand vizibilitate, trebuie sa inainteze in intersectie vrand-nevrand, iar cei care vin cu viteza de pe Bucium nu ii pot evita pentru ca, de, ei au prioritate si pot goni ca la curse pe acolo…

LĂSAȚI UN MESAJ