5 decembrie 2023
ActualitatePrimarul Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu anunță progrese în proiectul de asfaltare a pistei de...

Primarul Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu anunță progrese în proiectul de asfaltare a pistei de biciclete din centrul orașului

Primarul Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu a făcut publice ultimele dezvoltări ale proiectului de asfaltare a pistei de biciclete din centrul orașului, evidențiind că se înregistrează progrese semnificative în cadrul acestei inițiative importante pentru comunitate.

În declarația sa, primarul a subliniat că această săptămână marchează finalizarea unor etape esențiale ale proiectului. “Finalizăm în această săptămână rigolele și delimitarea cu pavaj tactil, care se suprapune cu pista de biciclete din centrul orașului”, a declarat primarul Stanciu. Aceste măsuri sunt menite să asigure un traseu sigur și bine definit pentru bicicliști, contribuind la încurajarea utilizării bicicletelor ca mijloc de transport în oraș.

În plus, primarul a subliniat că se lucrează și la crearea zonelor comune pentru pietoni și bicicliști în intersecții, astfel încât să se faciliteze circulația și siguranța tuturor participanților la trafic.Parte a aceluiași proiect, pasajul subteran Letea este deja în stadiul de tencuire, iar în curând va fi instalat un lift, ceea ce va facilita accesul pietonilor și bicicliștilor la acest important punct de trecere subteran.

Primarul a menționat, de asemenea, că echipamentele necesare pentru acest proiect au început să sosească. Printre acestea se numără bănci, coșuri de gunoi, iar în planurile viitoare sunt incluse gazonul, arborii și arbuștii, care vor îmbogăți aspectul zonei și vor oferi un mediu mai plăcut pentru locuitorii orașului.

Primarul a subliniat că aceste progrese sunt posibile pe măsură ce se încheie alte lucrări legate de proiectul Sistemului de management al traficului, evidențiind determinarea administrației locale de a îmbunătăți infrastructura orașului în beneficiul comunității.

spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele știri