Curtea de Apel Bacau a respins, astazi, contestatiile depuse de primarul orasului Darmanesti, Constantin Spiridon, administratorul si directorul de vânzari ai unei societati comerciale din Iasi impotriva deciziei Tribunalului prin care acestia au fost arestati preventiv pentru 30 de zile.

Curtea de Apel a mentinut masura care expira la 9 ianuarie 2016. Cei trei au fost retinuti, saptamâna trecuta, de procurorii de la Parchetul de pe lânga Tribunalul Bacau, dupa un flagrant in care Spiridon ar fi fost prins când primea ca mita suma de 10.000 de lei.

Aceasta ar fi fost a doua transa dintr-o suma totala de 25.000 de lei, iar banii ar fi fost dati pentru ca primaria sa incheie cu firma din Iasi doua contracte de consultanta, in vederea realizarii unor lucrari de modernizare a strazilor din oras, cu fonduri europene.

Potrivit anchetatorilor, primarul ar fi primit in octombrie o prima transa de 10.000 de lei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Nătărăul de primar de la DĂRMĂNEȘTI a fost ,,EXECUTAT,, de SISTEM, de BINOM, pentru a se face loc vreunui ,,MARE LIBERAL,, . El va plăși cât de cât, dar ceilalți doi ,,ARESTAȚI,, sunt sigur ,,SUB ACOPERIRE. Așa că PROȘTII de români o vor lua iar în barbă, ca să nu spun în mână, că lupta împotriva corupției merge ca pe roate. Ar trebui verificate FIRMELE și ,, MARII OAMENI DE AFACERI ,, care desfășoară lucrări cu BANI EUROPENI sau GUVERNAMENTALI în DĂRMĂNEȘTI, să vedeți ce BORFAȘI și MAFIOȚI sunt. Șefi de PARTIDE POLITICE, REVOLUȚIONARI și alte LEPRE care au DEVALIZAT JUDEȚUL MAFIOTIZAT BACĂU și nu numai . MULT SUCCES DNA !!!!

  2. Pai in Bacaul asta daca ar exista cu adevarat DNA apraope toti baronii mai ales la comune ar fi la mititica. E jale fratilor mai ales la comune…………………………………

LĂSAȚI UN MESAJ