11 decembrie 2023
ActualitatePrimarul Bacăului lansează un apel pentru relocarea panourilor publicitare de pe spațiul...

Primarul Bacăului lansează un apel pentru relocarea panourilor publicitare de pe spațiul public

Primarul Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu lansează un apel public privind scoaterea panourilor publicitare de pe spațiul public al municipiului Bacău. Acesta a declarat că este necesară revizuirea locațiilor actuale ale panourilor, în special în cazurile în care acestea sunt considerate inestetice sau deranjante pentru șoferi și locatari.

Primarul a subliniat importanța eliminării panourilor publicitare care afectează aspectul estetic al orașului sau creează disconfort pentru comunitate. Cu acest scop, primarul invită operatorii de publicitate să propună locații noi pentru amplasarea panourilor publicitare. Propunerile vor fi supuse unei analize riguroase, iar cele care respectă condițiile legale vor fi incluse într-un proces de licitație.

Pentru a trimite sugestii și propuneri, operatorii de publicitate sunt încurajați să contacteze primăria prin intermediul adresei de e-mail [email protected], utilizând titlul “Amplasare Panouri Publicitare” în subiectul mesajului.Primarul a subliniat că acest demers vine în continuarea eforturilor de a îmbunătăți aspectul urban al orașului Bacău, menționând că acum doi ani au fost eliminate chioșcurile de ziare abandonate.

spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele știri