Diana Narcisa Miclăuș, Ștefan Tifan și Eusebiu Alexandrescu, sunt trei primari de prim rang ai Bacăului, oameni care au demonstrat în ultimii ani că pot dezvolta la standarde europene comunele pe care le conduc.

Cei trei primari din Poduri, Berzunți și Solonț fac parte din categoria „Omul sfințește locul!”. În spiritul acestor cuvinte sunt faptele lor, reușitele investiționale derulate în ultimul mandat, precum și proiectele de viitor.

Am fost permanent alături de ei și, împreună cu echipa PSD Bacău, i-am sprijinit cu tot ceea ce a fost nevoie pentru a-și îndeplini programele angajate, în scopul creșterii serviciilor publice oferite de administrațiile pe care le conduc.

Modernizarea celor trei comune, crearea unei infrastructuri de tip urban, grija perpetuă față de cetățeni și comunitate, sunt punctele comune ale celor trei primari, care au dovedit că bunăstarea oamenilor este principala lor preocupare.

Diana Narcisa Miclăuș, Ștefan Tifan și Eusebiu Alexandrescu-Solonț merită continuitate, pentru a-și duce la bun sfârșit proiectele începute, toate cu, pentru și despre oameni!

Îi rog pe locuitorii celor trei comune să-i voteze pe acești primari gospodari și devotați, precum și listele de consilieri locali ai PSD. Pentru că merită!

Împreună cu localnicii din Poduri, Berzunți și Solonț vreau să continuăm ceea ce am început, astfel încât cele trei comune să se dezvolte armonios şi să rămână locurile frumoase unde să trăiască şi să-și crească copiii, în pace, linişte şi siguranţă!

Votați PSD, cu siguranță cea mai bună alegere!

 

Senator PSD Bacău,

Miron SMARANDACHE

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE