foto: http://biblioteca.onesti.ro/

Dupa ce profesoara Elena Serbu, director al Bibliotecii Municipale „Radu Rosetti” a iesit la pensie, Primaria Onesti scoate la concurs acest post vacant.

Astfel, in ziua de 27 iulie, la sediul primariei onestene, se va desfasura concursul pentru ocuparea postului de director al Bibliotecii Municipale “Radu Rosetti”, a Muzeului de Istorie si Cinematografului “Capitol”.

Cei care râvnesc la acest post trebuie sa aiba studii universitare de licenta si o vechime in specialitatea studiilor de 5 ani precum si sa detina cunostinte de operare pe calculator – nivel mediu. Mentionam ca acest concurs se va desfasura in trei etape:selectie de dosare, sustinerea unei probe scrise si interviul pentru angajare.

La etapa urmatoare a concursului se vor prezenta candidatii admisi la etapa precedenta. Se mentioneaza faptul ca la interviu pot participa doar candidatii care acumuleaza 70 de puncte la proba scrisa. Pentru inscrierea la acest concurs (ce are data limita 19 iulie, la ora 16), solicitantii trebuie ca sa completeze un formular tipizat, care se gaseste la Compartimentul Resurse Umane (aflat la etajul V al Primariei Onesti).

Este de mentionat faptul ca Biblioteca Municipala “Radu Rosetti” se confrunta in prezent cu o situatie dificila, ce este datorata lipsei mai multor avize de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bacau, la sediul acestei institutii onestene fiind suspendate toate activitatile culturale cu public.

Anunțuri publicitare

Alte articole