Lucian Domnica, pus la zid in sedinta CL Veche din 2013

Luni dimineata, la ora 8, Lucian Domnica s-a prezentat la Primaria Letea Veche pentru a-si prelua atributiile de secretar al comunei. El a câstigat procesul pe care l-a deschis impotriva Unitatii Administrativ Teritoriale Letea Veche in 2013, dupa ce a fost demis din functie in mod abuziv. Ultima sentinta, definitiva si irevocabila, a fost emisa de Curtea de Apel Iasi, care a dispus reintergrarea petentului si a obligat Primaria Letea Veche sa-i plateasca despagubiri egale cu salariile indexate, majorate si recalculate, precum si daune morale.

“Primarul a afirmat ca pâna la finalul mandatului sau nu-mi va permite sa revin in functie, cel putin asa mi-au spus oamenii”, declara Lucian Domnica. Secretarul s-a prezentat la primarie luni, dar usa biroului era incuiata si nimeni nu i-a putut spune unde e cheia.

“Nu am fost lasat sa intru si sa-mi reiau atributiile, asa cum a decis instanta, prin urmare ma voi adresa unui executor judecatoresc. Voi respecta procedurile, cu toate etapele legale, dar mai mult de 5 zile nu cred ca va dura”, a declarat Lucian Domnica.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Primarul care nu a respectat decizia judecatoreasca definitiva ar trebui demis imediat. Chiar asa, face fiecare ce vrea, ce-l taie capul? Chiar ca e tara lui Papura Voda.

  2. Numai demis…………………..e infractiune sa nu respecti o hotarare judecatoreasca. Astia baronii nu se invegheaza pana nu se baga in ei DNA. Prea multe abuzuri fac multe de tot peste tot in primariile astea private si nimeni nu vede absolut nimc. In stilul asta dictatura e aproape. Legile astea romane parca nu sunt valabile si pentru baroni.

LĂSAȚI UN MESAJ