In ultima sedinta a Consiliului Local Bacau s-a aprobat Regulamentul cadru de organizare si desfasurare a concursului de management si a Caietului de obiective, pentru ocuparea functiei de manager al Teatrului Municipal “Bacovia”, in conformitate cu prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 189/2008.

Programul de desfasurare a concursului este urmatorul: pe data de 30.08.2016 – aducerea la cunostinta publica a conditiilor de participare la concurs, a caietului de obiective, bibliografiei, a regulamentului, precum si a datelor de depunere a mapelor de concurs, a proiectelor de management si desfasurarii etapelor concursului.

Perioada 31.08.2016- 25.09.2016 este alocata pentru elaborarea proiectelor de management de catre candidati, care se vor depune pe data de 26.09.2016, la sediul institutiei organizatoare. In perioada 27.09.2016 – 10.10.2016 are loc analiza proiectelor de management de catre membrii comisiei de concurs. Pe data de 11.10.2016 are loc sustinerea proiectelor de management in cadrul interviului, care este publica.

Comisia de concurs va fi alcatuita din doi reprezentanti ai autoritatii locale si patru specialisti, numiti prin dispozitie de primar, ale carei atributiuni sunt stabilite prin hotarârea CL.
Rezultatul final al concursului va fi comunicat in termen de 24 de ore de la expirarea termenului in care pot fi depuse contestatii sau, dupa caz, de la data solutionarii acestora, la sediul institutiei si pe pagina de internet. Vom reveni cu alte informatii, in editiile urmatoare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Parca stiam ca Radu Ghelu a castigat in justitie o decizie de anulare a rezultatului concursului in urma caruia Sigartau a fost numita manager. Ar fi fost logic si mult mai ieftin ca ocupantul locului doi sa fie numit direct manager acum. Or, noi facem ceva de genul – ok, am stabilit ca medaliatul cu aur a furat la Olimpiada, ca atare in loc sa ii dam titlul aluia care a luat argintul initial, ne apucam sa reorganizam Olimpiada. Am capiat, cumva ?!!

  2. Ghelu e un frustrat de provincie indapartata… E leit taf-su, un soi de spurcaciune cu aere de superioritate, mai ales la spritzuri. In fine, lumea artistica, cu tot soiul de dezaxati…

  3. @profu -esti total aiurea. Domnul Ghelu a fost unul dintre adevaratii profesori de teatru ai tarii. Peste 100 de actori au iesit de pe mainile lui de-a lungul anilor. Cetatean de onoare, dramaturg, regizor, o bilioteca si o strada-i poarta numele. Sper ca baiatul sa-i semene, nu sa puna teatrul pe butuci, asa cum a facut Sigartau. Lasa titlul de prof si ia-l pe cel de praf, ca asa esti.

LĂSAȚI UN MESAJ