Juristii primariei se vor prezenta astazi la Judecatoria Bacau intr-un termen din dosarul deschis impotriva consortiului care a ridicat Spitalul Municipal si care intre timp nu mai poate executa lucrarile, din cauza falimentului unor firme din asociere.

„La acest termen se va confirma un executor judecatoresc care sa fie prezent la momentul preluarii spitalului. Practic, acesta este un pas important, sa intram in posesia obiectivului” a declarat Cosmin Necula, primarul Bacaului.

Demersul in instanta vine dupa ce negocierile amiabile au esuat. Casa de avocatura Ratiu si Ratiu a facut o diagnoza juridica a contractului dintre primarie si consortiu si a trasat in linii mari si strategia de urmat pentru ca spitalul sa revina la bacauani.

PUBLICITATE

Pe rolul Judecatoriei a fost deschis un dosar privind asigurarea de dovezi, pe 9 august, pârât fiind consortiul Philips-ICCO-Integrine. Dosarul a fost deschis a doua zi dupa vizita ziaristilor in spital, dupa doi ani in care nu s-a permis accesul in interior.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Actiunea-i buna pentru ca se incearca a misca lucrurile din pozitia moarta .
    Dar , ar trebui suspectate si intrarile in faliment/insolventa a unor firme care au fost alese pentru executie . Nu de alta , insa parca prea multe sunt ( nu-i vorba numai de spital ) si nu cumva sa fi fost gandite miscarile in acest sens . A se vedea ca pentru a proteja elita de rezolvarea gaurilor financiare fabricate in societati , se hotaraste insolventa si falimentul . In aceasta pozitie este mai greu juridic de a recupera minusurile si eventualele declansari de anchete .

LĂSAȚI UN MESAJ