Primul meci al returului a adus si prima victorie pe teren propriu pentru divizionara B Sport Club Bacau.

Condusa cu 1-0 la pauza, ca urmare a golului marcat in minutul 13 de Raduca la o gafa a lui Burca, echipa bacauana a intors rezultatul in partea secunda, profitand de caderea fizica a oaspetilor.

In minutul 56, Burca a egalat printr-un sut-centrare de pe partea stanga, pentru ca inminutul 65, un lant de greseli in apararea buzoiana sa-i permita lui Rusu sa puncteze pentru 2-1 cu un sut din apropiere.

PUBLICITATE

Ultimul gol a fost si cel mai frumos, Hurdubei, introdus in minutul 57 in locul lui Cainari, fulgerandu-l pe portarul Stoicescu cu o ghiulea din afara careului.

Invingatoare cu 3-1, SC Bacau spera sa-si continue seria rezultatelor bune in acest miniretur, care mai programeaza inca patru etape in 2014.

Saptamana viitoare, baietii lui Cristi Popovici se vor deplasa la Constanta pentru meciul cu Farul.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ