Asociatia Initiative pentru o Comunitate Responsabila din Moinesti organizeaza FILMOFEST, “primul festival de film, muzica si teatru in aer liber din Moinesti”, arata Anca Balaban, presedinte. Evenimentul va incepe vineri si va dura trei zile, fiecare având alta tema.

Vineri, 17 iulie, zi dedicata “British Theme”, programul va incepe la ora 10 cu “Outdoor Elizabethan Music Audition”, auditie de muzica britanica in aer liber in parcurile municipale, va urma Ceremonia ceaiului de la ora 17 pe esplanada din fata Bibliotecii, apoi deschiderea oficiala a FILMOFEST pe scena din Parcul Bai, cu proiectii, competitii etc.

Sâmbata, 18 iulie, va avea “Fairytale Theme” si va incepe cu “Outdoor Fairytale Music Audition”, o auditie de muzica din povesti si filme in parcuri. Va urma “Outdoor Five o’clock Fairy Juice Ceremony” – Ceremonia sucului „magic” facut de „zâne” pe esplanada, la ora 17, iar seara, de la ora 19, in parcul Bai, un spectacol de teatru si karaoke. Ziua de duminica, cu “Romanian Theme”, le ofera invitatilor auditii de muzica româneasca in aer liber.

PUBLICITATE

De la ora 17, va avea loc intâmpinarea trecatorilor cu cozonac si sirop de fructe pe esplanada din centru, iar de la ora 20, in Parcul Bai, premierea câstigatorilor concursurilor si proiectia filmului “Aferim” a lui Radu Jude. Anca Balaban va invita pe toti la FILMOFEST: “Nu uitati, intrarea este libera. Singura conditie este sa va placa ideea de a sta pe o patura, pe gazonul din parc, si a va relaxa la un film sau la o piesa de teatru, sub clar de luna. Stim ca suna romantic, dar chiar asa va fi.”

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ