La Gradinita cu program prelungit nr. 18, strucura a Scolii Gimnaziale „Al.I. Cuza” Bacau, s-a lansat, ieri, proiectul educational „Prietenii mei de pretutindeni”, derulat in parteneriat cu Directia de Sanatate Publica (DSP) Bacau.

Initiat si coordonat de educatoarele gradinitei, in acest proiect sunt implicati toti copii de la grupele mari. La prima activitate din proiect, intitulata „Dinti frumosi, dinti sanatosi” au participat si cadre de la DSP, care au prezentat copiilor un filmulet despre cum apar cariile si ce trebuie sa faca pentru a preveni aceste afectiuni.

„Proiectul se va desfasura pe o perioada de doi ani. Pentru valorificarea proiectului se vor intocmi albume, expozitii cu lucrari, vom participa la diferite concursuri si vom prezenta programe artistice.”
Emilia Cojocaru, educatoare la Gradinita 18 Bacau


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ