UPDATE ORA 16.00

La ora 16, situatia se schimbase: judetul Bacau avea cu aproape doua procente sub media pe tara (44,50 la suta), având 42,82 la suta. Mai exact, din cei 602.068 de alegatori inscrisi pe listele permanente se prezentasera la urne doar 257.807.

_____________________________________________________

PUBLICITATE

UPDATE: Ora 13.00

Conform datelor prezentate de BEC dupa a doua raportare, pâna la ora 13, au votat 27,8 la suta dintre bacauani, judetul mentinându-se peste media nationala (27,2 la suta).

____________________________________________________________

La ora 11,30, Biroul Electoral Central (BEC) a dat publicitatii primele date privind prezenta la vot.

Acestea reflecta situatia raportata de presedintii sectiilor de votare la ora 10. Astfel, in judetul Bacau, dupa primele trei ore, prezenta la vot era de 8,58 la suta, ceea ce inseamna ca se situa putin peste media nationala (8,52 la suta).

In mediul urban votasera 8,63 dintre alegatorii inscrisi pe listele permanente, iar in mediul rural, 8,53 la suta. Conform statisticii BEC, judetul Bacau ocupa locul 20 pe tara. Judetele fruntase sunt Olt, Teleorman, Ilfov si Dâmbovita, care au intre 11 si 10 la suta.

Pe ultimele locuri ale clasamentului se afla Harghita, Covasna, Suceava, Maramures si Salaj, cu 3-4 procente sub media tarii. In primul tur, prezenta la vot in judetul Bacau era de 7,1 la suta la ora 10.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ