Adrian Raspopa va lua startul in Raliul Moldovei Moinesti, alaturi de Cosmin Diacu, cu o presiune crescuta pe umerii sai: este presedintele ACS Rally Spirit, organizatorul celei de-a cincea etape a Campionatului National de Raliuri Dunlop, evolueaza in fata propriilor suporteri si are nevoie de un rezultat pozitiv dupa ce la ultimele doua raliuri nu a reusit sa castige vreun punct.

Programat in perioada 1-2 iulie, Raliul Moldovei Moinesti 2016 reprezinta pentru echipajul bacauan format din Adrian Raspopa si Cosmin Diacu cel mai important eveniment din acest sezon al Campionatului National de Raliuri Dunlop.

„Vom lua startul in raliul nostru de casa, care este cel mai greu pentru noi ca in fiecare an. Ne dorim extrem de mult sa obtinem un rezultat foarte bun si sper ca toate lucrurile sa functioneze in parametrii necesari. Nu avem o misiune usoara fiindca este dificil pentru noi sa reusim sa ne concentram si sa avem un parcurs bun, dupa tot efortul depus pentru buna organizare a Raliului Moldovei Moinesti. Presiunea este cu atat mai mare cu cat vom evolua in fata propriilor suporteri, dar si a sponsorului nostru principal, Phoenix Group, caruia ii multumim si pe aceasta cale.” a spus Adrian Raspopa inainte de startul in Raliul Moldovei Moinesti 2016.

Aflat pe pozitia secunda in clasamentul rezervat automobilelor cu 2 Roti Motrice, Adrian Raspopa are nevoie de un rezultat cat mai bun, care sa-l faca sa uite problemele avute la etapa anterioara.
„Suntem foarte dezamagiti de cele intamplate la Tulcea, unde am fost nevoiti sa abandonam din cauza problemelor tehnice aparute. Se pare ca masina noastra a inceput sa ne faca surprize neplacute iar acest lucru se datoreaza lipsei unui buget suficient, care sa ne permita revizuirea acesteia in intregime, asa cum am facut-o timp de 3 ani de zile. Sper ca zeita Fortuna sa-si indrepte privirea si catre noi la Raliul Moldovei Moinesti si sa recuperam din ecartul care ne desparte de prima pozitie a clasamentului rezervat automobilelor cu 2 Roti Motrice” a mai adaugat Adrian Raspopa, care va concura ca de obicei pe un Citroen DS3 R3.

Startul festiv al Raliul Moldovei Moinesti 2016 va avea loc joi, 30 iunie, incepand cu ora 20:00, in centrul Bacaului, in fata Prefecturii, locatie in care va fi amplasat si parcul de service inclusiv vineri, 1 iulie. A doua zi, caravana Campionatului National de Raliuri Dunlop se va muta in centrul Moinestiului, pe str. Tudor Vladimirescu.

Vineri, in prima zi de concurs, echipajele vor parcurge specialele Hemeius si Trebes de cate trei ori, apoi de la ora 18:00 vor evolua pe superspeciala Speed Park, care va fi transmisa in direct pe TVR3 si TVR Iasi. Sambata, atentia se va indrepta spre probele din jurul Moinestiului, unde concurentii vor mai avea de parcurs 8 speciale, din care ultima, Vermesti 3, va fi power-stage-ul raliului si va fi de asemenea transmisa live de catre cele doua televiziuni, TVR3 si TVR Iasi, incepand cu ora 17:00.
Adrian Raspopa si Cosmin Diacu vor fi sustinuti la startul in Raliul Moldovei Moinesti 2016 de partenerii prinicipali Phoenix-Group Bacau, Turbo Car Serv Brasov, Comfert/Origin Enterprise, Electropower Systems cat si de partenerul tehnic GoPro prin xtremvideo.ro.

MĂSURI DE ORDINE LA RALIUL MOLDOVEI – MOINEŞTI

raly

Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău va asigura măsurile specifice de ordine şi siguranţă publică cu ocazia desfăşurării competiţiei RALIUL MOLDOVEI – MOINEŞTI.

În perioada 30 iunie – 02 iulie a.c., peste 100 de jandarmi, poliţişti şi personal pentru situaţii de urgenţă vor acţiona, în sistem integrat, pentru asigurarea măsurilor specifice de ordine publică pe raza judeţului Bacău, cu ocazia desfăşurării competiţiei „ RALIUL MOLDOVEI – MOINEŞTI ” etapa a VI- a .

Structurile implicate vor acţiona în scopul asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică adecvat, specific unui astfel de eveniment, pentru buna desfăşurare a manifestărilor, prevenirea şi combaterea oricăror fapte care pot duce la tulburarea ordinii publice, depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit fapte antisociale.

Pentru desfăşurarea în condiţii optime a competiţiei Jandarmeria recomandă spectatorilor să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, să nu intre în locurile interzise pentru public sau pe traseul de concurs pe timpul desfăşurării probei, să respecte marcajele de atenţionare de pe trasee, să nu staţioneze niciodată în exteriorul virajelor; să acorde o atenţie deosebită copiilor şi bunurilor personale.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie adresându-se direct acestora, fie prin apelarea numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ