Presedintele Klaus Iohannis va vizita, maine judetul Bacau.

El va participa la ceremonia de absolvirii a clasei a VIII-a, promoția 2015 – 2016, la Școala Gimnazială „Gheorghe Nechita” din comuna Motoseni.

Desi vizita a fost anuntata oficial pe pagina de internet a Presedintiei, autoritatile locale se feresc sa confirme evenimentul.

PUBLICITATE

Atat primarul comunei Motoseni, cat si prefectul de Bacau sustin ca nu au fost informati oficial de acest eveniment si stiu doar din auzite ca s-ar putea ca presedintele sa vina in judet.

agenda

“Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va participa vineri, 17 iunie a.c., la festivitatea de absolvire a clasei a VIII-a, promoția 2015 — 2016, la școala Gimnazială ‘Gheorghe Nechita’ din comuna Motoșeni, județul Bacău. Vizita va începe la ora 11:30” – se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

“Unitatea de învățământ funcționează la nivelul unei comunități rurale dintr-o zonă dezavantajată din punct de vedere socio-economic. Cu toate acestea, le oferă elevilor o educație incluzivă, de calitate, reducând la zero abandonul școlar și înregistrând o rată de cuprindere de 100% în învățământul primar și cel gimnazial.

Școala Gimnazială ‘Gheorghe Nechita’ din Motoșeni este implicată în proiectul pilot ‘Incluziune socială prin servicii integrate la nivel comunitar’ derulat de UNICEF, demers care își propune să integreze serviciile de sănătate, educație și protecție socială pentru sprijinirea copiilor din comunități/familii dezavantajate” – se mai arata in comunicat.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ