24 iunie 2024
ActualitatePreședintele Consiliului Județean a verificat stadiul reabilitării DJ 252C Tătărăşti – Corbasca

Președintele Consiliului Județean a verificat stadiul reabilitării DJ 252C Tătărăşti – Corbasca

Împreună cu dl. Tăbăcaru Petru- primarul comunei Tătărăști și dl. Pușcașu- Andone Nicușor, primarul comunei Corbasca, președintele CJ Bacău a verificat stadiul lucrărilor de reabilitare și modernizare a DJ 252C Tătărăşti – Corbasca.

În cadrul acestui proiect al Consiliului Județean, cu o valoare de 63 mil. lei, derulat prin PNDL, au fost finalizate lucrările pe un tronson de 4,5 km, în timp ce, pe alte porțiuni, se lucrează în ritm susținut. În ciuda faptului că lucrările au un grad ridicat de dificultate, au fost executate la un standard superior de calitate.De asemenea, am verificat în Tătărăști și Corbasca cele mai importante investiții în infrastructura rutieră din zonă.
Lucrările de modernizare a drumurilor sătești din satele Corbasca, Scărișoara, Marvila și Bacioiu continuă. Valoarea investițiilor este de 8,5 mil. lei, finanțare asigurată, cu precădere, prin PNDL 2.

În comuna Tătărăști, prin PNDL și fonduri locale, s-au reabilitat DC 99A (în localitățile Cornii de Sus și Giurgeni), drumul local Drăgești și o serie de drumuri sătești. Costul acestor lucrări însumează aproximativ 6,8 mil. lei.

“Dezvoltarea și reabilitarea infrastructurii rutiere presupune un angajament pe termen lung și viziune în îmbunătățirea condițiilor de viață în mediul rural. Apreciez perseverența edililor din Corbasca și Tătărăști în atragerea finanțărilor prin programul #PNDL.
Categoric, faptele vorbesc despre colaborarea rodnică dintre autoritatea județeană și primari”, a declarat Valentin Ivancea, președintele Consiliului Județean Bacău.spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img