Dragos Benea a participat, ca membru al delegatiei României, la Reuniunea liderilor locali din China si Europa Centrala si de Est, de la Chongqing, unul dintre municipiile cu administrare speciala si cu una dintre cele mai puternice economii ale marelui stat asiatic. Municipiul cu administrare speciala Chongqing este unul dintre cele mai populate municipii chineze, având 31 de milioane de locuitori si dispunând de o serie de zone de dezvoltare economica si tehnologica in domenii ca industria chimica, tehnologica, IT si zona de export. Delegatia României este compusa din reprezentanti din Bucuresti, Bacau, Bistrita-Nasaud, Maramures, Iasi, Ilfov, Dâmbovita, Târgoviste, Dolj, Arges, Pitesti. La Reuniunea liderilor locali a participat si Victor Ponta, prim-ministrul României. Acesta s-a intâlnit cu premierul chinez Li Keqiang si presedintele Xi Jinping, carora le-a propus incheierea unui parteneriat strategic intre România si China.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Credeti ca vor veni sa investeasca? Toti vor proiecte,ai nostri nu sant in stare sa faca,ei doar sa privatizeze stiu,daca o mai fi de privatizat ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ