20 aprilie 2024
ActualitatePreședintele CJ Bacău, Valentin Ivancea, discută perspectivele colaborării cu Ambasada Israelului

Președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea, discută perspectivele colaborării cu Ambasada Israelului

Astăzi, președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, a primit cu onoare o delegație oficială din partea Ambasadei Statului Israel în România, condusă de Excelența Sa domnul ambasador Reuven Azar.

Agenda discuțiilor s-a axat pe identificarea și conturarea unor piloni strategici, cu scopul de a iniția parteneriate concrete care să aducă beneficii semnificative atât României, cât și Misiunii diplomatice a Israelului în țara noastră.

Președintele Ivancea a subliniat importanța dezvoltării relațiilor de colaborare prin identificarea unor noi oportunități care să permită antreprenorilor să-și extindă afacerile la nivel internațional. Prin intermediul acestor parteneriate, se urmărește aducerea unei plus-valori consistente atât comunității locale, cât și partenerilor israelieni.Investițiile semnificative realizate în județul Bacău în domenii precum infrastructura de transport, sistemul de sănătate sau asistența socială au fost evidențiate de către președinte ca avantaje decisive în atragerea investitorilor israelieni. Valentin Ivancea a subliniat interesul deosebit al delegației în aplicarea know-how-ului israelian în Bacău, recunoscând contribuția esențială pe care aceste investiții ar putea-o aduce dezvoltării economice locale.

Delegația oficială care l-a însoțit pe ambasadorul Azar în această vizită importantă a inclus pe doamna Avigail Shtamler Paz, Șefa Misiunii Economice și Comerciale a Statului Israel în România și Ucraina, domnul Călin Coșar, Președintele Camerei de Comerț și Industrie România-Israel, și domnul Andrei Alexandru Scheindt, Ofițer Comercial în cadrul Ambasadei.

În urma acestei întâlniri promițătoare, se conturează perspective semnificative pentru consolidarea relațiilor bilaterale și pentru promovarea unor proiecte de colaborare care să aducă beneficii durabile ambelor părți implicate.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri