20 mai 2024
ActualitatePreședintele CJ Bacău, Valentin Ivancea, a participat la recepția organizată de Ziua...

Președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea, a participat la recepția organizată de Ziua Națională a Irlandei

Președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, a participat la recepția organizată de Ambasada Irlandei în România cu ocazia Zilei Naționale a Irlandei – St. Patrick’s Day. Evenimentul a fost găzduit de Excelența Sa, dl. Paul McGarry, ambasadorul Irlandei în România, și s-a desfășurat într-un cadru festiv și prietenos.

Împreună cu alți invitați, inclusiv reprezentanți ai corpurilor diplomatice și colaboratori și prieteni ai Ambasadei Irlandei în România, președintele Ivancea a petrecut o seară în care tradițiile irlandeze și valorile comune au fost evidențiate, subliniind importanța consolidării relațiilor economice, culturale și turistice dintre cele două țări.

Președintele Ivancea a declarat că a fost o reală onoare să fie invitat la eveniment și și-a exprimat recunoștința și mulțumirea către Excelența Sa, dl. Paul McGarry, pentru invitație. În același timp, a transmis tuturor irlandezilor, cu ocazia Zilei Naționale, urări de prosperitate și împliniri.Recepția a oferit o oportunitate excelentă pentru întărirea relațiilor bilaterale și promovarea culturii și tradițiilor irlandeze în România. Președintele Ivancea a subliniat faptul că astfel de evenimente contribuie la consolidarea relațiilor dintre cele două țări.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri