22 mai 2024
ActualitatePreședintele CJ Bacău, Valentin Ivancea, a donat sânge

Președintele CJ Bacău, Valentin Ivancea, a donat sânge

Președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, donat sânge în cadrul campaniei naționale “Avem același sânge”.

“Donarea de sânge înseamnă sănătate pentru cel care donează și viață pentru cel care primește! Zilnic facem multe lucruri menite să aducă dezvoltare și progres în lumea în care trăim. Cu siguranța, cel mai măreț gest pe care îl putem face este să contribuim la salvarea unei vieți omenești!”, a declarat Valentin Ivancea.

“Cunoscând criza de sânge la nivel național și stocul limitat de rezerve, m-am alăturat campaniei demarate de Digi24, „Avem același sânge” și am organizat împreună cu primarul municipiului Onești, Laurențiu Neghină, cea mai amplă și ambițioasă campanie de donare de sânge în județul Bacău!Le mulțumesc tuturor celor care au răspuns apelului meu de mobilizare!

Mă bucură faptul că, împreună cu sute de băcăuani, am dat, cu propriul sânge, șanse la viață! Mâine, alți oameni cu suflet mare ar putea fi salvarea fiecăruia dintre noi!”, a mai declarat președintele CJ Bacău.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri