23 februarie 2024
ActualitatePreședintele CJ Bacău anunță un buget axat pe dezvoltare pentru anul 2024

Președintele CJ Bacău anunță un buget axat pe dezvoltare pentru anul 2024

Președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, a declarat că bugetul pentru anul 2024 este fundamentat și aprobat în principal pe dezvoltare, cu 64% din suma totală alocată pentru această secțiune.

Într-o declarație recentă, Ivancea a subliniat că proveniența surselor de finanțare este semnificativă, 51% reprezentând fondurile europene. Acest lucru demonstrează angajamentul județului Bacău în utilizarea eficientă a resurselor externe pentru stimularea dezvoltării regionale.

“Semnificative sunt fondurile prevăzute pentru investiții practice și obiective în municipiul reședință de județ, în domeniile sănătate, cultură și sport”, a afirmat Ivancea. El a subliniat că aceste investiții sunt esențiale pentru a ridica Bacăul din zona gri și pentru a îmbunătăți imaginea și percepția asupra județului.De asemenea, Ivancea a menționat că prioritățile investiționale pentru anul în curs rămân dezvoltarea infrastructurii de sănătate, transport, cultură, sport și învățământ. Aceste sectoare sunt considerate cruciale pentru creșterea calității vieții locuitorilor și pentru atragerea de investiții și turism în Bacău.

 

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri