Parintele Leonte va fi inmormantat duminica, 21 februarie, de la ora 13.30.

Parintele Constantin Leonte, care a incetat din viata ieri, in urma unui infarct, va fi inmormantat maine, duminica, 21 februarie 2016.

Slujba va avea loc la Biserica Sf. Gheorghe, din cartierul Orizont, cu incepere de la ora 13.30, iar corpul neinsufletit va fi depus apoi la Cimitirul Central. Intreaga ceremonie va fi oficiata de IPS Teofan, mitropolitul Moldovei si Bucovinei, alaturi de un sobor de preoti din Protopopiatul Bacau.

PUBLICITATE

Noaptea trecuta a murit si socrul parintelui Leonte. Batranul, in varsta de 86 de ani, se afla pe patul de suferinta de cateva zile, urmare a unor afectiuni mai vechi.

Vom reveni cu alte amanunte.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
    Sincere condoleante familiei si ajutor de la Dumnezeu la grea incercare!
    Mare om si un preot deosebit,parintele Leonte!
    Dumnezeu sa-i numere in randul Dreptilor sai!Amin

  2. Sincere condoleante. Dumnezeu sa ii odihneasca in pace, in loc luminat si cu verdeata. Dumnezeu cheama ingerii alaturi de EL.
    Multumesc mult Parintelui Leonte pentru ca mi-a fost aproape si mereu imi alunga gandurile rele si problemele, mai ales cand esti departe de casa de ani. Un om cu voce de Inger!

LĂSAȚI UN MESAJ