Eliza Noemi Judeu a castigat Premiul pentru cea mai buna actrita in cadrul Festivalului Internaţional al Teatrului de Studio, Ediţia a XX‐a, ce a avut loc la Piteşti, în organizarea Teatrului “Al. Davila”.

Spectacolul „ICH BIN OFELIA” în regia lui Sorin Militaru a fost selecţionat să participe la Festivalul Internaţional al Teatrului de Studio, Ediţia a XX‐a, de la Piteşti, în organizarea Teatrului “Al. Davila”. Spectacolul a fost programat la scenă în ziua de Marți, 15 noiembrie ora 18.00.

După câștigarea premiului pentru creație feminină la cea de-a XXII-a ediție a Festivalului International al Recitalurilor Dramatice, si o participare la cea de XXII-a ediție a Festivalului de Teatru Scurt de la Oradea, aceasta este o alta reușită a actriței Eliza Noemi Judeu și a Teatrului Municipal „Bacovia”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. O felicit din suflet pe doamna Eliza Noemi Judeu, pe care o apreciez mult! Este unul din marii actori ai Teatrului Municipal „Bacovia”, pe care il apreciez mult de asemenea! Bacaul are mare nevoie de Teatru, Teatru are mare nevoie de Bacau!

LĂSAȚI UN MESAJ