În vârstă de 18 ani, tânăra Maria Magdalena Constantina Theofilopoulos, elevă a Colegiului Național „Vasile Alecsandri” Bacău, este pasionată de la începutul liceului de fotografie, în ultimul an dezvoltându-și și pasiunea pentru film o dată cu participarea în proiectul Erasmus+ „Moving minds through movies” demarat de doamna profesor Mariana Andone.

Vara aceasta a fost beneficiara Școlii de vară „Film mai aproape” din Bacău, unde, împreună cu alți 3 tineri din oraș au creat un scurt metraj, „Cinemacasa”, care a luat premiul pentru „cea mai bună imagine” și „cea mai bună regie” în cadrul aceluiași festival.

Recent, îndrumată de doamna profesor Timofti Afrodita, a trimis către Casa de Cultură a studenților din Iași scurt metrajul făcut cu ocazia selecției mobilității din Italia a proiectului Erasmus, „Zborul”, care a fost selectat și premiat cu locul 2 în cadrul Festivalului Național FilmStud.

În viitor dorește să realizeze un lung metraj de natură psihologică și esoterică cu care plănuiește să câștige cât mai multe premii. De asemenea, tânăra artistă, în 2016, a luat și locul 2 la Concursul internațional de poezie, tineri debutanți „Toamna Bacoviană”.PUBLICITATE