Duminica de la ora 11.00, in padurea de la Trebes, a avut loc Bacau Spring Race, o competitie ce s-a adresat impatimitilor de mountain bike, eveniment organizat de Elephant Bike Club Bacau. Au luat startul in concurs 157 de biciclisti impartiti pe mai multe categorii de vârsta, pe doua trasee, unul de 20 de kilometri, respectiv 10 kilometri.

In ciuda conditiilor meteorologice nu tocmai favorabile (când soare, când nori si vânt, ba chiar si o repriza de lapovita), competitia s-a desfasurat fara probleme, toti participantii reusind sa ajunga la linia de sosire.

Atmosfera a fost una solidara, competitorii fiind sustinuti si incurajati de un public format in majoritate din prieteni si rude. La final, câstigatorii au primit cupe, medalii si premii. Toti concurentii au primit diplome si au participat la o tombola, in urma careia au primit premii din partea sponsorilor.

PUBLICITATE


Câstigatorii Bacau Spring Race 2015 sunt:
-la categoria sub 18 ani, Gheorghe Bruma de la Bike Plus, cu timpul 48’:37”
-la categoria 18-29 ani, Laurentiu Marin de la HPM Cycling – 48’:35”
-la categoria 30-39 ani, Mihai Popescu – 53’:17”
-la categoria peste 40 de ani, Florin Cojocaru de la Bike Plus – 51’:54”
-Elite Open, Bogdan Duca de la Bike Mania Squezzy – 42’ :44”
-Feminin Open, Stefania Marin din Moinesti – 1h :2’ :29”
-la categoria Family, Bogdan Alecu de la Elephant Bike Club – 48’: 13”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ