Două concursuri și mai multe premii pentru dansatorii de la FirSTep By Deea Dance Studio Bacău. La „Galați Fest Dance 2019”, gruparea băcăuană a obținut locul 1 la MTV Comercial (10-12 ani), locul 2 prin FST Junior Crew la Urban (10-12 ani) și locul 3 prin FST Crew la Urban +16 ani.

Competiției gălățene i-a urmat „Elite Dance Competition” de la Ploiești unde băcăuanii și-au adjudecat trofeul categoriei +16 ani, titlul de cel mai bun grup prin Fst Junior Crew și pe cel de cea mai bună formație prin FirSTep by Deea Junior.

Totodată, au obținut trei locuri 1 la MTV Comercial (10-12 ani) prin Firstep by Deea Junior, la Urban (10-12 ani) prin FST Junior Crew și la Urban +16 ani prin FST Crew. „Au fost două weekend-uri de foc, pline de emoții, de copii și trupe talentate. Ne mândrim că de la an la an avem posibilitatea să participăm la astfel de concursuri, unele cu vechime, altele la început de drum.

Cele două competiții de la Galați și Ploiești nu sunt decât startul perioadei competiționale de iarnă, urmând ca în curând să participăm la un concurs internațional pentru care ne pregătim intens, mai ales că dorim să reprezentăm România cât mai bine”, a declarat coregrafa FirSTep Bt Deea Dance Studio, Andreea Elena Dobraniș.


PUBLICITATE