La Olimpiada de la Rio de Janeiro va fi Soare. Nu o spune vremea, ci timpul. Timpul inregistrat de atletul bacauan legitimat la Stiinta Bacau in cadrul traditionalei probe de maraton de la Hamburg, de la mijlocul lui aprilie: 2 ore, 18 minute, 52 de secunde.

Prezenta lui Nicolae Alexandru Soare si a antrenoarei sale, Cristina Alexe, la Jocurile Olimpice de la Rio este un eveniment care a fost salutat cum se cuvine si de Consiliul Judetean Bacau. Joi, in sedinta extraordinara pe luna aprilie, maratonistului bacauan si antrenoarei sale le-au fost oferite Premii de Excelenta din partea Consiliului Judetean, cei doi fiind recompensati si cu câte o mie de euro.

“Este un mic efort al nostru permis de lege prin care putem sustine activitatea lui Nicolae Alexandru Soare si a Cristinei Alexe. Cei doi merita toate felicitarile noastre pentru acest rezultat. Este un timp remarcabil”, a declarat presedintele CJ, Dragos Benea, care a vorbit in cunostiinta de cauza: “In urma cu un an, am participat si eu la maratonul de la Hamburg si stiu ce inseamna, in conditiile in care am terminat cursa cu 53 de minute peste timpul inregistrat de Nicolae Soare”.

In discursul sau, antrenoarea Cristina Alexe a multumit pentru sprijinul acordat, adaugând ca “ne bucuram ca vom reprezenta Bacaul la Olimpiada” si ca “vom incerca sa va dam motive pentru a fi alaturi de dumneavoastra cât mai des”. Noi speram sa vina si vremea si timpul!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ