Premierul Viorica Dăncilă a vizitat, miercuri, Insula de Agrement din Bacău, unde a urmărit stadiul fizic al proiectului de reabilitare şi modernizare a acesteia, precum şi lucrările de decolmatare a lacului din jurul insulei.

„Sperăm ca de această dată constructorul cât și toți cei implicați să se încadreze în termene și aceste obiective să devină realitate. Avem această abordare nu numai aici, în Bacău, ci în toată țară. Avem firme care se țin de cuvânt, care respectă termenele, dar, din păcate, avem și foarte multe situații în care firmele nu se încadrează în termenele stabilite. Cetățenii nu mai au răbdare, vor ca atunci când li se promite un lucru, acesta să fie gata la termenul stabilit. Acolo unde lucrările nu merg, i-am rugat pe toți miniștrii din cabinet și pe cei din administrația județeană să ia măsuri astfel încât acolo unde nu se țin de cuvânt, să reziliem contractele.”
Viorica Dăcilă, premierul României

Promisiune pentru 1 septembrie

„Am făcut un pariu cu iz competitiv că la 1 septembrie va «clipoci» apa în albia lacului de agrement iar jungla urbană va fi doar o amintire neagră pentru băcăuani. Ce nu s-a făcut în 5 ani se va realiza în 5 luni (aprilie- august 2019)”, a declarat senatorul Dragoș Benea.

„Vizita doamnei prim ministru Viorica Dăncilă are legătură doar cu faptul că acum un an am promis începerea lucrărilor și într-un fel ne-am ținut de cuvânt. Spun «într-un fel» deoarece a trebuit să plece de pe funcție fostul director Vamanu și din «albie» fostul constructor total neserios în raport cu acest obiectiv. Astăzi o firmă din județul Neamț – extrem de mobilizată – îmi dă încredere că vom finaliza în luna august lucrările”, a mai spus senatorul Benea.

„Conducând-o pe dna premier Viorica Dancilă la aeroport am oprit și la lucrările care se efectuează la str. Aeroportului. Și la acest proiect fac un rămășag cu toți băcăuanii și anume că lucrările de extindere și modernizare la str. Aeroportului vor fi finalizate în luna octombrie a acestui an”, a mai declarat senatorul de Bacău.

„Am alocat anul acesta fonduri pentru realizarea acestor obiective deoarece am considerat că atunci când promitem ceva, trebuie să ne ținem de cuvânt.”
Viorica Dăncilă, prim ministru

„Dacă tot suntem în campanie și dacă tot unii care se plimbau cu bicicletele acum trei ani pe aici și promiteau finalizarea Insulei și acum au vocea foarte ridicată (dar fac parte din fosta administrație liberală care a ținut acest obiectiv în paragină) n-am cum să nu spun că și la Centură, și la Insula de Agrement soluționarea pozitivă și favorabilă a acestor proiecte are legătură directă cu guvernarea PSD și la nivel local și la nivel național. Este un moment de campanie, e un moment în care politicienii vin în fața electoratului și aceste lucruri trebuie spuse.”
Dragoș Benea, senator de Bacău


PUBLICITATE