After: Finnes Tiffin si Josephine Logford

Dacă mult așteptata primăvară întârzie să apară și să ne facă loc de plimbări în aer liber, alternative pentru un timp bun, de calitate, ni-l oferă producătorii de cinema care în acest weekend propun trei premiere.

Prima dintre ele, „Blestemul femeii care plânge” (The curse of La Llorona), este un thriller plin de mister care îi are în distribuție pe Linda Cardellini, Patricia Velasquez și Raymond Cruz.

Povestea pe scurt: după ce ignoră avertismentele unei mame tulburate, anchetată pentru că şi-a pus propriul copil în pericol, o asistentă socială este târâtă, împreună cu copiii ei, într-o lume supranaturală înspăimântătoare. Filmul, nerecomandat copiilor sub 15 ani, este regizat de Michael Chaves.

A doua peliculă în premieră este bazată pe un roman semnat de Anna Todd. „După ce ne-am întâlnit” (After 2D), spune povestea unei tinere care se îndrăgostește de un băiat cu un secret întunecat, cei doi intrând într-o relație turbulentă.

Este vorba de o dramă romantic cu Selma Blair, Hero Fiennes Tiffin și Peter Gallagher în rolurile principale, regia aparținându-i lui Jenny Gage.

Ultima premieră este o comedie animată care prezintă povestea unui minunat parc de distracţii în care imaginaţia deosebit de creativă a tinerei June prinde viaţă.

„Parcul de distracții” îi are la voci pe Brianna Denski, Jennifer Garner și Ken Hudson Campbell.