Toate cheltuielile facute de Primaria Bacau din banii publici au devenit accesibile oricui si sunt vizibile, din aceasta saptamâna, pe site-ul Primariei, ceea ce reprezinta o premiera pentru administratia locala.

“Transparenta in cheltuirea banului public reprezinta unul din pilonii fundamentali ai administratiei mele. Începând cu aceasta saptamâna, pe site-ul Primariei Municipiului Bacau, cetatenii pot vizualiza, la rubrica «Documente publice», tabele zilnice cu toate platile efectuate de municipalitatea bacauana.

Astfel, fiecare bacauan va vedea pe ce sunt cheltuite taxele si impozitele colectate în Municipiul Bacau. Am în plan o transformare substantiala a site-lui primariei, întrucât îmi doresc ca acesta sa fie «user friendly» (prietenos cu utilizatorul – n.r.) si sa permita sporirea gradului de transparenta decizionala în administratie, în beneficiul tuturor contribuabililor”, spune primarul Cosmin Necula.

PUBLICITATE

Din primele doua tabele publicate pâna acum pe site-ul www.primariabacau.ro, aflam ca, de exemplu, in 25 iulie s-a achitat cotizatia anuala catre Asociatia Municipiilor, in valoare de peste 40.000 de lei sau ca s-au facut plati de aproape doua milioane de lei, in contul emisiunii de obligatiuni municipale Raiffeisen. In data de 26 iulie s-au achitat peste 16.000 lei la bugetul de stat drept cote tva, precum si facturi de telefonie mobila pentru telefoanele de serviciu in valoare de 20.450 lei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ