In acest sfârsit de saptamâna, circuitul “Speed Park” din Bacau va gazdui una dintre cele mai atractive competitii din motorsportul românesc: Campionatul National la Supermoto si Scutere. Competitia se va desfasura sâmbata, 15 august si duminica, 16 august, in premiera pe “Speed Park”.

La start se vor reuni cei mai buni piloti de profil, o parte dintre acestia etalându-si calitatile pe circuitul bacauan cu ocazia “Speed Park Moto Challenge Cup” din 2013. Nationalele la Supermoto si Scutere prevad, conform regulamentului stabilit de Federatia Româna de Motociclism, sapte clase de concurs: J III, J II, SM65, SM85, S Open, Hobby si Scutere.

In ton cu traditia “Speed Park Moto Challenge Cup”, suplimentar, se vor constitui si clase hobby la care pot concura toti pasionatii moto, inclusiv debutantii. Vor fi create clase de viteza, indemânare si conducere defensiva.

In paralel, pe pista mic a complexului “Speed Park” va avea loc Intrunirea Pasionatilor Moto in cadrul unor probe special gândite pentru amataori si debutanti. Toate evenimentele se vor desfasura sub sloganul “Stop Accidentelor- Alege Viata, exista si motociclisti in trafic”, sustinut de Moldavia Bikers.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ