Premiera: Judetele Bacau si Neamt se vor asocia pentru reabilitarea a 165 km de drum

0

Sedinta ordinara a Consiliului Judetean de luni, 31 octombrie, va fi una scurta, pe ordinea de zi fiind inscrise doar opt puncte.

Unul dintre acestea este, insa, deosebit de important, si anume cel care va aproba incheierea de parteneriate cu 11 comune, in vederea demararii unui proiect strategic de infrastructura.

Concret, proiectul respectiv are drept scop final reabilitarea a trei drumuri care trec de pe teritoriul judetului Bacau pe cel al judetului Neamt, asadar va fi realizat impreuna cu autoritatile din Neamt. Lungimea totala a acestora este de 165,5 km.

Asocierea celor doua judete va permite atragerea de fonduri europene prin Programul Operational Regional – Axa 6, care este destinat infrastructurii de interes regional.

Alte proiecte care vor fi dezbatute de alesi, luni, vizeaza executia contului bugetar pe trimestrul III, iesirea CJ Bacau din doua grupuri de actiune locala, modificarea regulamentului sau organigramei unor institutii publice, parteneriate, tarife si licente de traseu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ