Atmosferă destinsă la Sala Ateneu a Filarmonicii „Mihail Jora”, joi la prânz, unde 58 de cupluri din municipiul Bacău au fost premiate cu ocazia împliniri a 50 de ani de căsătorie. În urma unei Hotărâri a Consililui Local Bacău, s-a aprobat premierea acestora cu câte 500 de lei. Sărbătoriții au mai primit în dar câte o floare, o cutie de bomboane, o ramă foto și câte o diplomă de onoare.

Cuplurile au fost fotografiate urmând ca ulterior să primească momentele imortalizate pe hârtie fotografică prin poștă. Cei prezenți au mai primit și câte o invitație la un spectacol al Ansamblului „Busuiocul”, care de altfel și cu această ocazie a prezentat un program artistic de excepție.

La eveniment a fost prezent și primarul Cosmin Necula care i-a felicitat pe băcăuanii ajunși la această aniversare frumoasă. Întreaga manifestare a fost organizată de Primăria Municipiului Bacău prin Direcția de Asistență Socială. „Îi felicităm pe cei care au ajuns la această performanță și consider că aniversații de azi sunt un exemplu pentru comunitate, bun de urmat. Acest eveniment este unul pe care noi l-am transformat în tradiție și care cu siguranță va mai urma”, a declarat Carmen Diaconu, directorul Direcției de Asistență Socială din Primăria Municipiului Bacău.

„Trăim astăzi emoții și bucurie și parcă nu ne vine să credem că au trecut atâția ani. Ne bucurăm că cei care conduc orașul nu ne-au uitat și s-au gândit la noi. Sigur, nu putem decât să le mulțumim. Am fost plăcut surprinși.”
Elena și Mircea Amaliței

„În primul rând îi mulțumim lui Dumnezeu că am ajuns vârsta asta, că nu știu când a trecut timpul. Este o mare bucurie că Primăria ne-a adunat pe toți, grămadă, și că s-a gândit la noi, să ne facă o așa surpriză. Cred că în acest moment cuvintele sunt de prisos. Mulțumim!”
Niculina și Ioan Măric

„Am venit cu mare plăcere la această adunare unde mai vedem și alți cunoscuți. E o plăcere să fim împreună și să ne bucurăm de toate aceste surprize, de premii și de un spectacol bun. Primim cu plăcere acest gest al autorităților care de câte ori au putut au fost alături de noi. Mulțumim!”
Maria și Stefan Pristavu


PUBLICITATE