Fotbal/ Campioana Bacaului la juniori A1, Aerostar Bacau intâlneste pe Kosarom Pascani in lupta pentru calificarea la turneul zonal

Sunt campionii judetului la juniori A1. Invincibilii. Si, o speram cu totii, reprezentantii Bacaului la turneul zonal ce va avea loc la Târgu-Mures. Pentru a ajunge insa, la “zona” de la Târgu-Mures, echipa de juniori A 1 a Aerostarului Bacau va trebui sa treaca de campioana Iasiului, Kosarom Pascani.

Meciul tur al “barajului” va avea loc mâine, la ora 17.00, la Pascani. Returul este programat sâmbata, de la aceeasi ora, in Bacau, cel mai probabil la Baza Nautica, in Serbanesti. Prin urmare, avantaj Aerostar! “Pentru noi, prioritara este cresterea tinerilor jucatori in regim de performanta, astfel incât ei sa poata face pasul cât mai rapid si cât mai sigur catre prima echipa. Prezenta la turneul zonal ar constitui un plus de experienta pentru juniorii A1 ai clubului nostru”, a declarat presedintele CS Aerostar, Doru Damaschin.

“Ne bucura faptul ca pepiniera clubului nostru continua sa rodeasca. Suntem pregatiti pentru ‘baraj’ si, implicit pentru prezenta la turneul zonal. Daca vom ajunge acolo, orice este posibil”, a precizat presedintele sectiei de fotbal a “aviatorilor”, Valerian Voicu, care nu poate uita ca, in urma cu mai bine de un deceniu, generatia lui Costel Pantilimon reprezenta Aerostarul la turneul semifinal al Campionatului National.

Acum, generatia lui Zarzu, Lungu, Ciubotaru, Doni sau Leonache (golgheterul echipei, cu 27 de reusite) si-a facut “incalzirea” intr-un campionat judetean pe care l-a câstigat in dauna Sport Clubului si pe care si l-a adjudecat fara nicio infrângere! Bilantul jucatorilor antrenati de Cornel Elisei si Vali Cioanca? 19 victorii si un singur egal. Prin urmare, Aerostarul este pregatita pentru “baraj”! Si pentru o noua serie de rezultate bune la turneele ce vor urma. Incepând cu “zona” de la Târgu-Mures si incheiind… cât mai departe!

In acest sezon, Aerostar a contat la nivel de juniori A1 pe urmatorul lot de jucatori: Ioan Bicleanu (an nastere 1995)Vlad Ciobanu (’95)- portari; Alexandru Nutu (’97), Catalin Cozma (’95), Vlad Borsan (’96), Dragos Pletosu (’96), Andrei Ionita (’96), Alin Ladaru (’96), Adrian Leonache (’95), Codrut Craciun (’96), Bogdan Ardei (’98), Ionut Leonte (’97), Sorin Ghindea (’96), Cosmin Lungu (’95), Vlad Mocanu (’98), Cosmin Ciubotaru (’97), Raducu Honea (’98), Cosmin Zarzu (’98), Razvan Radu (’98), Andrei Tulbure (’96), Tiberiu Enea (’97), Robert Puscasu (’97), Andrei Moise (’97), George Ichim (’96), Ionut Apetrii (’95), Dragos Hadimbu (’96) si Alex Doni (’99).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ