Cei 140 de candidati inscrisi la examenele de definitivare si titularizare in invatamânt primesc consiliere metodica de specialitate, din partea inspectorilor scolari si formatorilor de la Casa Corpului Didactic. Centrul National de Evaluare si Examinare a publicat deja pe internet si modele de subiecte pentru cele doua examene.

Se stie si ca proba scrisa va avea trei subiecte. Primul subiect va evalua cunostintele de specialitate, al doilea subiect va fi centrat pe didactica specialitatii, iar al treilea va fi alocat pedagogiei si elementelor de psihologie a educatiei. Examenele vor avea loc, dupa cum urmeaza: Definitivatul pe 14 iulie, iar Titularizarea, pe 21 iulie 2014.

Programul de pregatire pentru educatoare va debuta miercuri, 18 iunie, incepând cu ora 15.00, in Sala de conferinte a Inspectoratului Scolar Judetean Bacau, având ca suport modelele – cadru si modelele pe disciplina. Pentru invatatori si profesori, se vor stabili alte date. Pregatirea cadrelor didactice este organizata pe parcursul a 40 de ore.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Si-a pregatit si d-na Stamate portofelul pt. eveniment ??? Dar “marea ” d-na Sotcan cea care face angajari pe la tot felul de institutii de stat ?

LĂSAȚI UN MESAJ