Prefectura face pasii tehnici necesari alegerilor

0

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Bacau, pentru judetul Bacau s-a semnat in aceasta saptamâna contractul de achizitie publica pentru serviciul de tiparire buletine de vot cu S.C. C&C Prevent SRL Galati, urmând a fi tiparite buletinele de vot la pretul de 0,0116 lei pe pagina.

Au fost demarate achizitiile si pentru materialele necesare sectiilor de votare din judetul Bacau, în vederea desfasurarii scrutinului parlamentar din data de 11 decembrie 2016, în cele mai bune conditii. Deocamdata, nu s-au achizitionat stampilele de control pentru birourile electorale ale sectiilor de votare, dar se vor demara procedurile legale in acest sens.

Totodata, vor fi transmise catre Autoritatea Electorala Permanenta machetele fiecarui buletin de vot în vederea avizarii conformitatii acestora, conform calendarului actiunilor aferente perioadei electorale cuprinse în H.G.635/2016 si urmeaza a fi finalizate listele cu persoanele care pot exercita atributiile de informaticieni, în vederea emiterii ordinului prefectului privind desemnarea informaticienilor (care vor asigura sprijinirea centrelor de interventie operativa constituite de Serviciul de Telecomunicatii Speciale pentru remedierea eventualelor disfunctionalitati ale sistemului informatic de monitorizare a prezentei la vot si de prevenire a votului ilegal) ca personal tehnic auxiliar al birourilor electorale.

PUBLICITATE

Procesul de votare va incepe pe 11 decembrie la ora 7 si se va incheia la ora 21.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ