Ambasadorul Valeriu Gheorghe s-a intâlnit, inainte de plecarea in misiune diplomatica in Statul Qatar, cu prefectul Dorian Pocovnicu si cu subprefectul Constantin Toma.

Excelenta Sa a tinut sa multumeasca echipei din Institutia Prefectului pentru buna colaborare avuta in perioada exercitarii functiei de amabasador la Manila, Filipine, apoi si-a exprimat increderea intr-o la fel de buna relationare si pe perioada in care va activa in Qatar, stat in care traiesc 1.200 de români.

Dorian Pocovnicu a afirmat ca este datoria Institutiei Prefectului sa manifeste transparenta si comunicare eficienta cu toate ambasadele din tari unde exista cetateni români rezidenti.

PUBLICITATE

El s-a referit la colaborarea cu Radu Catalin Mardare, consulul general al României la Valencia, zona unde exista saptamânal probleme a caror rezolvare depinde si de institutii publice din judetul Bacau. Valeriu Gheorghe isi va prelua atributiile de serviciu incepând cu data de 22 iulie 2014.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ