2 decembrie 2023
ActualitatePrefectul Lucian Bogdănel și echipa MAI au adunat două tone de deșeuri...

Prefectul Lucian Bogdănel și echipa MAI au adunat două tone de deșeuri într-o acțiune de ecologizare

Prefectul Lucian Bogdănel împreună cu aproximativ 200 de colegi din Ministerul Afacerilor Interne au făcut un gest notabil pentru protecția mediului astăzi, în cadrul campaniei tradiționale Let’s Do It, Romania! Acțiunea lor a avut loc pe malurile râului Bistrița, în zona Parcului Gherăieşti, sub deviza «Natura Are Prioritate».


Cu determinare și responsabilitate, acești eroi ai mediului au reușit să strângă în jur de 2 tone de deșeuri, cu preponderență din material plastic. Acest gest reprezintă un pas important în direcția protejării naturii și a mediului înconjurător, arătând cu exemplul că fiecare contribuție contează.Prefectul Lucian Bogdănel a transmis mulțumiri sincere pompierilor, jandarmilor și polițiștilor pentru mobilizarea exemplară, precum și voluntarilor și copiilor care au luat parte la această acțiune de ecologizare. A subliniat importanța respectului față de natură și mediul înconjurător, subliniind că acesta începe cu gesturi mici, făcute de fiecare dintre noi. Aceste gesturi, în final, conduc la schimbări majore, mai ales la nivelul mentalităților.

Cu acțiuni precum cea de astăzi, Lucian Bogdănel și colegii săi demonstrează că protejarea mediului nu este doar o responsabilitate a autorităților, ci o datorie a fiecăruia dintre noi.
#NaturaArePrioritate devine astfel un apel la acțiune pentru întreaga societate, pentru a păstra și proteja frumusețea naturii noastre, pentru generațiile viitoare.

spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele știri