Decizia a fost luată în ședința de Guvern de astazi și face parte dintr-un demers început luna trecută, prin care Executivul schimbă reprezentanții din teritoriu.

Prefectul Dorian Pocovnicu a declarat: „Închei o carieră de patru ani în administrația publică, ca înalt funcționar. Este o perioadă în care am acumulat experiență administrativă. Am încercat să impun transparență și comunicare cât mai eficientă, în favoarea cetățenilor și a intereselor județului Bacău.Vreau să mulțumesc echipei din Prefectură, dar și directorilor din instituții, cu care am colaborat foarte bine.”

Acesta nu a precizat ce intenții are pe plan politic sau administrativ. În calitatea sa, cele mai importante evenimente pe care le-a gestionat au fost alunecarea de teren de la Răcăciuni și la sfârșitul anului trecut situația locuitorilor din municipiu, din cartierul Gherăiești, situat pe o pungă de gaze.

Dorian Pocovnicu a ocupat funcția de subprefect în perioadele februarie – octombrie 2009, apoi în intervalul iulie 2012 – martie 2014, iar din 2014 a devenit prefect de Bacău.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

11 COMENTARII

  1. A fost unul dintre cei mai buni prefecti pe care i-a avut judetul Bacau.Important este ca a fost si cinstit,comparativ cu predecesorii sai.Scripat ,Claudiu Serban,Berca,etc.

  2. Se intorc hotii,pedelistii vopsiti in culoare galbena,cu sageata-n fund.Vino Tepes doamne si fa tepe adevarate pe care sa le inlocuiesti pt. cei care le merita.La propriu.

  3. Pocovnicu a fost cel mai slab prefect al judetului Bacau . O spun cu siguranta..nu a stiut ce semneaza, a facut rau, a promovat cei mai slabi oameni dar slugarnici, un individ rapace care a confundat functia publica cu inetersele psd-ului si care are toate sansele sa sfarseasca in puscarie.

  4. Sincer, nu e normal si corect sa comentezi un om doar pe baza unor vorbe auzite pe holurile PNL-PDL-ului! Dar daca atat va duce minte, asta e! Spagar, penal?! Sa va vad cu nume, prenume si cu autodenunt daca tot sunteti zmeii zmeilor in spatele tastaturii!

LĂSAȚI UN MESAJ