Dorian Pocovnicu, prefectul judetului Bacau, a primit vizita lui Valery Mrochek, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei Republicii Belarus in România.

A participat la intrevedere si Doru Simovici, presedintele Camerei de Comert si Industrie Bacau. Prefectul Dorian Pocovnicu a declarat ca orice dorinta de colaborare este binevenita si isi poate gasi aplicabilitatea in practica.

Discutia a vizat capacitatea de dezvoltare a unor relatii economice intre agentii economici din judetul Bacau si cei din Belarus, in domeniile economice care sunt de interes comun.

PUBLICITATE

Doru Simovici a precizat ca, in 2016, va fi organizata o expozitie cu profil agricol, la care doresc sa participe societati din Belarus.

In final, Dorian Pocovnicu a apreciat interesul exprimat de Valery Mrochek si a mentionat ca „relatiile si raporturile dintre agentii economici trebuie incurajate de catre ambele tari.”


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Ca sa intelegem ca Benea e Pasa pardon Baronul sef.Mi se pare ca DNA a declarat razboi baronilor Moldaviei. S-ar putea de la Iasi sa faca escala sau ma rog sa atace fieful baronilor de Bacau. Incepand cu Benea si terminand cu ultimul de comuna au ce aresta DNA.-ul

  2. da. e pașă. e pașă peste IPJ, e pașă peste parchtele locale, e pașă peste “denea”….că doar nu vă faceţi iluzii că şefa a fost numită acolo peste capul lui. când o sa auzm că “denea” bacău îl deranjează cu măcar o invitație…..inseamnă că au fost schimbați procurorii și aduși de pe la suceava, bucurești, brașov, prahova, etc., procurori care nu pleacă capul în fața unor analfabeți ajunși vremelnic în astfel de poziții. Păcat că au stat pe băncile universităților și au învățat, au dat examene peste examene și acum sunt slugi ale unui șofer ( ajuns profesionist cu toate categoriile într-o singură oră).Dar asta e viața….dacă nu place …să ne mutăm din jud. bacău….să li-l lăsăm lor.

LĂSAȚI UN MESAJ